T R E
Slovenija       
TRE logo

Z metodo TRE boste spoznali
zdravilno moč samodejnega
nevrogenega tresenja za
 sproščanje travm, stresa,
napetosti in bolečine

 

Revolucionarna metoda TRE - Trauma Releasing Exercises  

                  Uradna stran TRE v Sloveniji

 

Delavnice metode TRE®

Delavnice TRE so primerne za vsakogar, ki si želi pridobiti razširjeno razumevanje o stresu in travmi  in spoznati metodo TRE (vaje za sproščanje napetosti, stresa in travme) za osebno uporabo.

Ne glede na vaše pretekle izkušnje z različnimi metodami za prepoznavanje in obvladovanje prekomernega stresa in učinkov travme, boste pozitivno presenečeni nad odzivi vašega celotnega organizma na metodo TRE. Na delavnici boste spoznali svoje telo v popolnoma drugačni luči in boste zanj razvili večje spoštovanje.

Vprašajte se, kako bi se počutili, če bi lahko iz sebe stresli stres, se znebili kronične napetosti in bolečine, se počutili lahke, bolj prožne in umirjene? Bi vam bolj umirjeno fizično in psihoemocionalno počutje pomagalo premagovati trenutne življenske izzive? 

Z vašo prijavo na dvodnevni modul 1, si boste  lahko sami pomagali ustvariti bolj umirjeno in zdravo telo, um in okolje v katerem živite.
Vir takšnih pozitivnih sprememb je v vas samih. Z znanjem in razumevanjem TRE procesa, boste znali sami izzvati zdravilni, prirojen odziv vašega organizma.
Metoda TRE vam bo nudila pomoč do konca
 vašega življenja in poslužili se jo boste lahko za sprotno razreševanje napetosti, stresa in posledic travme.